loading

Camere congelare

FRIGOCLASS – constructor camere congelare

Camere congelare

Camere Frigorifice CONGELARE, Camere Frigorifice Congelare PRETURI, Camera Frigorifica Congelare, Camere Congelare, Camera Congelare, Camere Congelare PRET

Camere Frigorifice Congelare FRIGOCLASS – spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Tipuri de camere frigorifice congelare

Camere Frigorifice Congelare de Proaspat: Congelarea produselor Proaspete sau Refrigerate

Camere Frigorifice pentru Mentinere Congelare: Mentinerea produselor deja congelate, congelate in prealabil

Camere Frigorifice Congelare Rapida: Congelarea rapida, intr-un timp mult mai scurt decat in mod obisnuit, a anumitor produse proaspete

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice congelare

  • Camere frigorifice modulare sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camerele frigorifice cu Montaj pe Zid Deja Existent, sunt incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti, folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.

Randamentul Camerei Frigorifice Congelare si costul scazut de exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camere Frigorifice Congelare se construiesc si se utilizeaza atat in Industria Alimentara precum si in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi ce necesita temperatura controlata.