loading

Camere frigorifice lactate

FRIGOCLASS – constructor camere lactate

Camere frigorifice lactate

Camera Frigorifica Lactate FRIGOCLASS – spatiu frigorific, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Tipuri de camera frigorifica lactate

Camera Frigorifica Refrigerare: depozitarea produselor proaspete, refrigerate sau chiar nerefrigerate

Camera Frigorifica Congelare de Proaspat: Congelarea produselor Proaspete

Camere Frigorifica pentru Mentinere Congelare: Mentinerea produselor  Congelate in prealabil

Camere frigorifice lactate

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice pentru lactate

  • Camera frigorifica modulara – incinta termoizolanta desine statatoare, se poate construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Aceastea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camera frigorifica cu Montaj pe Zid Deja Existent – incinta termoizolanta care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri/camere deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte camere/incinte decat cea termoizolata inital.

Camere frigorifice lactate

Randamentul Camerei Frigorifice Lactate si costul scazut de exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camere Frigorifice – se construiesc si se utilizeaza atat in Industria Alimentara precum si in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi ce necesita temperatura controlata.

Camera Frigorifica pentru Lactate, Camera Frigorifica pentru Branzeturi, Camera Frigorifica pentru Branza

FRIGOCLASS Producator, Constructor, Proiectare, Montaj si Punere in Functiune – Spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.