loading

Camere Frigorifice

FRIGOCLASS - tehnica de frig industrial

FRIGOCLASS Producator, Constructor, Proiectare, Montaj si Punere in Functiune – Spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.  

Camere frigorifice

Tipuri de camere frigorifice

Camere frigorifice REFRIGERARE: depozitarea produselor proaspete, refrigerate sau nerefrigerate

Camere frigorifice Congelare DE PROASPAT: Congelarea produselor Proaspete

Camere Frigorifice Congelare RAPIDA: Congelare rapida pentru produsele cu specificatie de Congelare Rapida

Camere frigorifice pentru MENTINERE CONGELARE: Mentinerea produselor deja congelate, congelate in prealabil  

Moduri de contructie ale camerelor frigorifice

  • Camere Frigorifice Modulare – camere frigorifice din panouri, sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se monteaza/demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers. Camere mici sau mari, camere la comanda, aceste tipuri de camere frig modulare pot fi construite la orice dimensiune necesara activitatii comerciale desfasurate sau spatiului alocat in incintele de productie sau cercetare.
  • Cu Montaj pe Zid Deja Existent – sunt spatii, incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea panourile frigorificice termoizolante, folosite la izolarea cladirii deja existente, se pot refolosi pentru constructia unei camere desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.

Randamentul si Costul Scazut de Exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice in Kw a agregatului frigorific, traficul in incinta camerei cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Se construiesc si se utilizeaza atat in Industria Alimentara precum si in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi ce necesita temperatura controlata.