loading

Camere Frigorifice Legume Fructe

FRIGOCLASS – constructor camere legume fructe

Camere frigorifice fructe

Camera Frigorifica pentru FRUCTE, Camera Frigorifica pentru LEGUME – FRIGOCLASS producator Camere Frigorifice La Cheie

Camera Frigorifica pentru Fructe – Legume FRIGOCLASS – spatiu frigorific, incinta termoizolanta, cu temperatura controlata a carei instalatie frigorifica realizeaza si mentine temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Tipuri de camere frigorifice pentru fructe si legume

Camera Frigorifica Refrigerare: depozitarea produselor proaspete, refrigerate sau chiar nerefrigerate

Camere Frigorifica Congelare de Proaspat: Congelarea produselor Proaspete

Camere Frigorifica pentru Mentinere Congelare: Mentinerea produselor  Congelate in prealabil

Camere frigorifice fructe

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice de fructe si legume

  • Camere frigorifice modulare sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camerele frigorifice cu Montaj pe Zid Deja Existent, sunt spatii, incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti, folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.

Randamentul Camerei Frigorifice si Costul scazut de Exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camere Frigorifice se construiesc si se utilizeaza in Industria Agro Alimentara, pentru depozitarea Fructelor si Legumelor pe termen scurt, mediu sau lung, imediat dupa recoltare sau ulterior importului acestora.

Camera Frigorifica pentru Struguri, Camera Frigorifica pentru Fructe de Padure, Camera Frigorifica pentru Afine, Camera Frigorifica pentru Catina, Camera Frigorifica pentru Mere, Camera Frigorifica pentru Ciuperci, Camera Frigorifica pentru Nuci