loading

Camere frigorifice restaurant

FRIGOCLASS – constructor camere restaurant

Camere frigorifice restaurant

Camera Frigorifica Restaurant pentru depozitare pe termen scurt, mediu sau lung a diverselor alimente refrigerate sau congelate ce servesc la prepararea meniurilor din portofoliul fiecarui restaurant in functie de specificul ales.

Camera Frigorifica Restaurant FRIGOCLASS – spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Camere frigorifice restaurant

Tipuri de camera frigorifica restaurant

Camere frigorifice Refrigerare: depozitarea produselor proaspete, refrigerate sau chiar nerefrigerate

Camere frigorifice Congelare de Proaspat: Congelarea produselor Proaspete

Camere frigorifice pentru Mentinere Congelare: Mentinerea produselor  Congelate in prealabil

Camere frigorifice restaurant

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice  restaurant 

  • Camere frigorifice modulare sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camerele frigorifice cu Montaj pe Zid Deja Existent, sunt incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti, folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.
Camere frigorifice restaurant

Randamentul Camerei Frigorifice pentru Restaurant si costul scazut de exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camere Frigorifice se construiesc si se utilizeaza atat in Industria Alimentara precum si in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi ce necesita temperatura controlata.