loading

Camere Frigorifice Medicamente

FRIGOCLASS – Constructor Camere Frigorifice Medicamente

Camere Frigorifice Medicamente

Camera Frigorifica Medicamente FRIGOCLASS, Camera Frigorifica Pharma: spatiu frigorific, incinta termoizolanta, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Aplicatii Frigorifice de Frig Industrial Dedicate cercetarii si productiei in cadrul industriei farmaceuticelor si industriei medicamentelor.

Atmosfera controlata

Depozite Frigorifice cu Atmosfera Controlata se adreseaza cu preponderenta depozitarii pe termen lung a Medicamentelor.

Camere frigorifice medicamente

Industria farmaceutica si industria medicamentelor

Sisteme de Refrigerare si Congelare Industriale cu aplicatie in productia medicamentelor, depozitarea si procesarea materiilor prime, depozitarea produselor finite obtinute, depozitarea probe biologice.

Tipuri de camere frigorifice pentru medicamente

Camere frigorifice Refrigerare: depozitarea produselor proaspete, refrigerate sau chiar nerefrigerate

Camere frigorifice Congelare de Proaspat: Congelarea produselor Proaspete

Camere frigorifice pentru Mentinere Congelare: Mentinerea produselor  Congelate in prealabil

Camere frigorifice medicamente

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice medicamente

  • Camere frigorifice modulare sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camerele frigorifice cu Montaj pe Zid Deja Existent, sunt incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti, folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.

Randamentul Camerei Frigorifice Medicamente si costul scazut de exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camera Frigorifica Medicamente se construieste si se utilizeaza in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi adiacente ce necesita temperatura controlata.

Utilizarea: Camera Frigorifica Medicamente, Camera Frigorifica Farmaceutice, Camere Frigorifice Probe Biologice, Camere Frigorifice Farma, Camere Frigorifice Pharma, Camera Frigorifica pentru Materii Prime, Medicamente si Farmaceutice, Depozite Frigorifice Medicamente, Depozite Frigorifice Faramceutice.