loading

Camere frigorifice flori

FRIGOCLASS – constructor camere flori

Camere Frigorifice pentru Flori FRIGOCLASS sunt spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.

Camere frigorifice flori

Tipuri de camere frigorifice pentru flori

Camere frigorifice cu Refrigerare Statica: depozitarea florilor taiate, depozitarea florilor in ghiveci, alte produse din gama florilor

Camere frigorifice flori

Tipuri de constructii ale camerei frigorifice pentru flori

  • Camere frigorifice modulare sunt incinte termoizolante desine statatoare, ce se pot construi atat in mediu extern, in aer liber, cat si in interiorul altor cladiri. Acestea se demonteaza cu rapiditate de catre echipa tehnica de specialitate si se pot reloca in alta locatie ori de cate ori este necesar acest demers.
  • Camerele frigorifice cu Montaj pe Zid Deja Existent, sunt spatii, incinte termoizolante care se realizeaza copiind zidurile a unei cladiri deja existente. De asemenea peretii frigorifici termoizolanti, folositi la izolarea cladirii deja esistente, se pot refolosi pentru constructia unei camere frigorifice modulare desine statatoare sau pentru izolarea unei alte incinte decat cea izolata inital.

Randamentul Camerei Frigorifice pentru Flori si costul scazut de exploatare sunt date de: temperarura initiala a produsului, grosimea panourilor termoizolante, temperatura mediului ambiant, determinarea corecta a puterii frigorifice a agregatului de frig, traficul in incinta camerei frigorifice cum ar fi numarul de deschideri ale usii, numarul de persoane, mijloace de manipulare motorizate.

Camere Frigorifice – se construiesc si se utilizeaza atat in Industria Alimentara precum si in Industria Farmaceutica si a Medicamentelor, a BioTechnologiei, cat si a celorlalte industririi ce necesita temperatura controlata.

FRIGOCLASS – tehnica de frig industrial

FRIGOCLASS Producator, Constructor, Proiectare, Montaj si Punere in Functiune – Spatii frigorifice, incinte termoizolante, cu temperatura controlata ale caror instalatii frigorifice realizeaza si mentin temperatura necesara produselor ce urmeaza a fi refrigerate sau congelate, si ulterior depozitate spre pastrare pe termen scurt, mediu sau lung.